Siirry suoraan sisältöön

Tapa- ja viinikulttuuri (3op)

Opintojakson tunnus: ZZKM0120

Opintojakson perustiedot


Laajuus
3 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää tapakulttuurin merkityksen kansainvälistyvässä maailmassa vertailemalla omaa kansallista tapakulttuuriaan muiden maiden tapakulttuureihin. Opiskelija osaa hahmottaa eri maiden viinityyppejä tutustumalla erilaisten viinien tuotantoon, luonteeseen, käyttöön ja aistinvaraiseen arviointiin.

Sisältö

Kansallinen ja kansainvälinen tapakulttuuri. Viinien valmistusmenetelmät ja erilaiset viinityypit. Viinien käsittely, tarjoilu ja valinta aterialle.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Osallistumisaktiivisuus, oppimistehtävät ja tentti

Siirry alkuun