Skip to main content

Accounting in Hospitality Management (5 op)

Toteutuksen tunnus: MMAB0130-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.11.2020 - 30.11.2020

Ajoitus

16.01.2021 - 16.05.2021

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Verkko-opetus

Yksikkö

School of Business

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 40

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Service Business

Opettaja

  • Ari Karsikas

Ryhmät

  • ZJA20SMP
    Avoin AMK, marata, AMK-polut
  • MPT20SM
    Bachelor's Degree Programme in Service Business

Objectives

Opiskelija tietää taloushallinnon tehtävät ja merkityksen ja tuntee kannattavan yritystoiminnan edellytykset. Opiskelija hahmottaa yrityksen prosessit taloushallinnon näkökulmasta ja tunnistaa alan keskeisimmät taloushallinnon käsitteet. Opiskelija tietää katetuottoajattelun periaatteet ja osaa soveltaa niitä peruslaskelmissa. Opiskelija kehittää sekä omaa ammatillista osaamistaan että yhteisönsä osaamista vuorovaikutuksessa.

Content

Palvelualojen liiketoimintaosaaminen, yrityksen prosessit,liiketapahtumien rekisteröinti, katetuottoajattelu, rahavirrat, budjetointi ja arvonlisäverotuksen sekä välittömän verotuksen lähtökohdat.

Further information for students

Avoin AMK 5

Evaluation scale

0-5

Evaluation criteria, satisfactory (1-2)

1 (välttävä): Opiskelija tunnistaa keskeisiä taloushallinnon perusprosesseja ja tunnistaa joitakin katetuottoajattelun periaatteita ja kannattavan liiketoiminnan lainalaisuuksia. Hän on tietoinen, että tätä aineistoa sovelletaan liiketoiminnan ohjaamisessa, mutta hahmottaminen käytännön tasolla on puutteellista.

2 (tyydyttävä): Opiskelija tunnistaa keskeisiä taloushallinnon perusprosesseja ja tunnistaa katetuottoajattelun periaatteet ja kannattavan liiketoiminnan lainalaisuudet. Hän on tietoinen, että tätä aineistoa sovelletaan liiketoiminnan ohjaamisessa, mutta hahmottaminen käytännön tasolla on osittain puutteellista.

Evaluation criteria, good (3-4)

3 (hyvä): Opiskelija osoittaa kehittyvää taloushallinnon perusprosessien hallintaa ja tietää katetuottoajattelun periaatteet ja kannattavan liiketoiminnan lainalaisuudet. Hän tietää miten katetuottoajattelun ja taloushallinnon tietoja käytetään liiketoiminnan ohjaamisessa.

4 (kiitettävä): Opiskelija osoittaa hallitsevansa taloushallinnon perusprosessit ja hän ymmärtää katetuottoajattelun periaatteet ja kannattavan liiketoiminnan lainalaisuudet. Hän ymmärtää miten taloushallinnon tietoja ja katetuottolaskelmia käytetään liiketoiminnan ohjaamisessa.

Evaluation criteria, excellent (5)

5 (erinomainen): Opiskelija osoittaa kokonaisvaltaista taloushallinnon perusprosessien hallintaa ja hallitsee katetuottoajattelun periaatteet ja kannattavan liiketoiminnan lainalaisuudet. Hän ymmärtää miten taloushallinnon tietoja ja katetuottolaskelmia käytetään ja sovelletaan liiketoiminnan ohjaamisessa.