Bioeconomy and geospatial information (5 op)
Toteutuksen tunnus: YLBM02602-3004
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
17.03.2023 - 31.05.2023
Ajoitus
01.06.2023 - 30.04.2024
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Verkko-opetus
Yksikkö
School of Technology
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 17
Koulutus
- Master’s Degree Programme in Bioeconomy Development
Opettaja
- Tarja Stenman
Vastuuopettaja
Tarja Stenman
Ryhmät
-
YLB23K1Agrologi (ylempi AMK), biotalouden kehittäminen
Objectives
Opiskelija osaa hyödyntää sekä soveltaa käytäntöön biotalousalan avointa dataa ja paikkatietoaineistoja omalla erikoistumisalallaan.
Content
Maa- ja metsätalouden avoin data ja paikkatietoaineistot.
Ympäristöntilan seurantaan liittyvä avoin data ja paikkatietoaineistot.
QGIS-paikkatieto-ohjelman perusteet.
Learning materials and recommended literature
Osoitetaan oppimisalustalla.
Teaching methods
Itsenäinen opiskelu verkossa. Verkkoluennot ja tehtävien suorittaminen.
Student workload
Verkkoluennot, itsenäinen opiskelu ja harjoitustehtävät.
Evaluation scale
0-5
Evaluation criteria, satisfactory (1-2)
1: Opiskelija tuntee biotalousalan paikkatietoaineistoja ja niiden hyödyntämiseen liittyviä mahdollisuuksia sekä osaa käyttää QGIS-paikkatieto-ohjelmistoa.
2: Opiskelija tietää biotalousalan paikkatietoaineistoja ja ymmärtää niiden hyödyntämiseen liittyviä mahdollisuuksia sekä osaa käyttää QGIS-paikkatieto-ohjelmistoa.
Evaluation criteria, good (3-4)
3: Opiskelija osaa hyödyntää biotalousalan paikkatietoaineistoja ja niiden hyödyntämiseen liittyviä mahdollisuuksia sekä osaa käyttää QGIS-paikkatieto-ohjelmistoa.
4: Opiskelija osaa hyödyntää monipuolisesti biotalousalan paikkatietoaineistoja ja QGIS-paikkatieto-ohjelmistoa sekä osaa arvioida niiden hyödyntämiseen liittyviä mahdollisuuksia.
Evaluation criteria, excellent (5)
5: Opiskelija osaa hyödyntää monipuolisesti ja taitavasti biotalousalan paikkatietoaineistoja ja QGIS-paikkatieto-ohjelmistoa sekä osaa arvioida kriittisesti niiden hyödyntämiseen liittyviä mahdollisuuksia.