Siirry suoraan sisältöön

Harjoittelu 2 (9 op)

Toteutuksen tunnus: TRHA0002-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

20.11.2023 - 04.01.2024

Ajoitus

08.01.2024 - 31.10.2024

Opintopistemäärä

9 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Teknologiayksikkö

Toimipiste

Pääkampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 45

Koulutus

  • Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka (AMK)

Opettaja

  • Heidi Hämäläinen-Laitinen
  • Petri Pelkonen

Ryhmät

  • TRY22S1
    Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka (AMK)

Tavoitteet

Ohjatun harjoittelun suoritettuaan opiskelija tuntee ammattiopintojen kannalta keskeiset käytännön työtehtävät sekä osaa soveltaa tietojaan ja taitojaan työelämään. Opiskelija ymmärtää organisaation toiminnan perusasiat ja siihen liittyvät asiat kuten esim. taloudelliset realiteetit ja työelämän lainalaisuudet. Harjoitteluissa ohjaajina toimivat työelämän ja oppilaitoksen edustajat avustavat opiskelijaa saavuttamaan tavoitteensa.
Opiskelija asettaa harjoittelulleen työtehtäviensä mukaiset tavoitteet yhdessä ohjaajien kanssa. Opiskelija palauttaa tavoitteet sekä lyhyen raportin harjoittelujaksosta. Raportissa tulee mm. analysoida harjoittelun oppimistavoitteiden saavuttamista. Nämä ovat opintojakson perustehtävät.

Sisältö

Rakennustyöharjoittelu rakennusalan yrityjksessä.
Opitaan suorittamaan rakennusalan työtehtäviä.
Ohjattu rakennustyöharjoittelu rakennusalan yrityksessä tai rakennusalan TKI -hankkeissa.
Tavoitteiden asettaminen + Raportti

Lisätietoja opiskelijoille

Harjoittelun 2 teemana on rakennus- ja yhdyskuntatekniikan toimiala ja työtehtävät. Osaamistavoitteena on, että opiskelija tunnistaa alan työmahdollisuuksia sekä toimintaa laaja‐alaisesti, oppii työtehtäviä käytännössä sekä osaa toimia rakentavassa vuorovaikutuksessa työyhteisön jäsenten kanssa.

Harjoittelujakson suorittaminen tarkoittaa työjaksoa työpaikalla sekä työtehtävien ja oppimistavoitteiden raportoimista koululle. Käytössä Workseedin oppimisympäristö.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Opiskelija tunnistaa kaikki osaamistavoitteissa kuvatut asiat, ymmärtää niiden merkityksen ja hän osaa suorittaa opintojakson tavoitteiden mukaiset perustehtävät.