Hotel management (5 op)
Toteutuksen tunnus: MWTE0310-3015
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
01.08.2024 - 22.08.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
28.10.2024 - 18.12.2024
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Lähiosuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Liiketoimintayksikkö
- Toimipiste
- Pääkampus
- Opetuskielet
- englanti
- Paikat
- 20 - 32
- Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism Management (AMK)
- Opettajat
- Susanna Nuijanmaa
- Ryhmät
-
MTM23S1Bachelor's Degree Programme in Tourism Management
-
HBI22S1Degree Programme in International Business
-
MTM22S1Bachelor's Degree Programme in Tourism Management
-
MTM24VSBachelor's Degree Programme in Tourism Management,vaihto-opiskelu/Exchange studies
- Opintojakso
- MWTE0310
Toteutuksella on 14 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 32 t 45 min.
Aika | Aihe | Tila |
---|---|---|
Ti 29.10.2024 klo 09:30 - 11:15 (1 t 45 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35D148
Business cafe (aik)
|
To 31.10.2024 klo 09:45 - 12:15 (2 t 30 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35F408.1
Oppimistila
|
Ti 05.11.2024 klo 08:45 - 11:15 (2 t 30 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35C114
Thought lab (Cafe)
|
To 07.11.2024 klo 09:45 - 12:15 (2 t 30 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35B114
Oppimistila
|
Ti 12.11.2024 klo 08:45 - 11:15 (2 t 30 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35F207
Oppimistila
|
To 14.11.2024 klo 09:45 - 12:15 (2 t 30 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35F207
Oppimistila
|
Ti 19.11.2024 klo 08:45 - 11:15 (2 t 30 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35F207
Oppimistila
|
To 21.11.2024 klo 09:45 - 12:15 (2 t 30 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35F207
Oppimistila
|
Ti 26.11.2024 klo 08:45 - 11:15 (2 t 30 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35F207
Oppimistila
|
To 28.11.2024 klo 09:45 - 12:15 (2 t 30 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35F207
Oppimistila
|
Ti 03.12.2024 klo 10:15 - 11:15 (1 t 0 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
Sokos Hotel Alexandra
|
To 05.12.2024 klo 09:45 - 12:15 (2 t 30 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35F207
Oppimistila
|
To 12.12.2024 klo 09:45 - 12:15 (2 t 30 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35F207
Oppimistila
|
Ti 17.12.2024 klo 08:45 - 11:15 (2 t 30 min) |
Hotel management MWTE0310-3015 |
R35F207
Oppimistila
|
Arviointiasteikko
0-5
Tavoitteet
Student understands the structure and earnings logic in the hotel industry both at national and international level. She/he masters the core process of the hotel company. She/he can apply the potential of technology to manage accommodation processes and customerships. Student can design customer oriented accommodation services.
Sisältö
•business prospects nationally and internationally
•planning and developing the core process in hotels
•mastery of technology in hotel services
•service development in hotels
Oppimateriaalit
Wood Raoy C.(edit.). 2018. Hotel accommodation management. Abingdo.
Muu opettajan osoittama ajankohtainen materiaali
Opetusmenetelmät
Luennot
yksilö ja paritehtävät
yritysvierailut
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Yritysvierailut
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Luennot48
Itsenäinen opiskelu 77
Ryhmätyö 10
Yhteensä 135
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Excellent 5: The student demonstrates a holistic, critical and analytical understanding in terms of the abovementioned learning objectives.
Very good 4: The student demonstrates an analytical understanding in terms of the abovementioned learning objectives.
Good 3: The student demonstrates a somewhat holistic and analytical understanding and application in terms of the abovementioned learning objectives.
Satisfactory 2: The student demonstrates under guidance an understanding of the application of the abovementioned learning objectives.
Adequate 1: The student shows an understanding of the abovementioned learning objectives, but the application is found lacking.
If the student does not meet the minimum criteria set for the course, the grade is 0 (Fail).
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Good 3: The student demonstrates a somewhat holistic and analytical understanding and application in terms of the learning objectives
Very good 4: The student demonstrates an analytical understanding in terms of the learning objectives.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Excellent 5: The student demonstrates a holistic, critical and analytical understanding in terms of the learning objectives.
Esitietovaatimukset
The student understands the concepts related to service operations. The student understands the general concepts and phenomena related to tourism.
Lisätiedot
Viikkotehtävät hyväksytty/hylätty
Yksilö/paritehtävä 0-5
Yksilötehtävä 0-5
Vaihto-opiskleijat 5