Siirry suoraan sisältöön

Täydentävä harjoittelu (10 op)

Toteutuksen tunnus: TT00CL04-3004

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus

26.08.2024 - 31.05.2028

Opintopistemäärä

0 - 10

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Teknologiayksikkö

Opetuskielet

  • Englanti
  • Suomi

Paikat

0 - 200

Koulutus

  • Tieto- ja viestintätekniikka (AMK)

Opettaja

  • Tuula Kotikoski

Ryhmät

  • TTV24SM
    Tieto- ja viestintätekniikka (AMK)
  • ZJATTV24SM
    Avoin amk, Tieto- ja viestintätekniikka, Monimuoto

Tavoitteet

Ymmärrät alan ammatillisten tehtävien luonteen sekä pystyt opitun perusteella käyttämään omaa harkintakykyäsi päätöksien tekemiseen. Lisäksi hallitset yleiset työelämävalmiudet sekä osaat arvioida ja tunnistaa omat kyvykkyydet.

EUR-ACE: Monialainen osaaminen
Osoittaa tietoisuutensa tekniikan soveltamisen terveydellisistä, turvallisuus- ja lakikysymyksistä ja vastuista, teknisten ratkaisujen sosiaalisista ja ympäristövaikutuksista sekä sitoutumisesta tekniikan soveltamisen ammattietiikkaan, vastuuseen ja normeihin. Pystyy tunnistamaan riippumattoman elinikäisen oppimisen tarpeen ja kykenee myös sitoutumaan elinikäiseen oppimiseen.

EUR-ACE Tekniikan soveltaminen käytäntöön
Kyky valita ja käyttää tarkoituksenmukaisia laitteita, työvälineitä ja menetelmiä. Kyky yhdistää teoria ja käytäntö teknisten ongelmien ratkaisemiseksi. Ymmärrys soveltuvista tekniikoista ja menetelmistä sekä niiden rajoituksista.

EUR-ACE: Viestintä ja tiimityö
Kyky kommunikoida tehokkaasti informaatiosta, ideoista, ongelmista ja ratkaisuista insinööriyhteisössä

Sisältö

Harjoittelun täsmällinen sisältö riippuu harjoittelupaikasta. Keskeinen sisältö ammatillisen oppimisen lisäksi on yleisten työelämävalmiuksien sekä organisaatio- ja yhteiskuntaosaamisen hankkiminen.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija on suorittanut harjoittelun täysimääräisenä ja on osoittanut ymmärtävänsä alan keskeiset työtehtävät ja hallitsevansa työelämävalmiudet. Nämä arviot perustuvat harjoitteluvastaavan käyntiin harjoittelupaikassa, keskusteluihin opiskelijan, harjoitteluvastaavan sekä työnantajan kanssa. Opiskelija tunnistaa ja osaa arvioida omat ammatilliset vahvuudet ja kehittämiskohteet, jotka hän on esittänyt harjoittelun dokumentaatiossa.

Esitietovaatimukset

Harjoittelu