Perunaosaaminen (5op)
Toteutuksen tunnus: C-02471-LM00CP97-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.07.2024 - 01.05.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.08.2024 - 12.05.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Korkeakoulu
- Oulun ammattikorkeakoulu, Verkossa toteutuva NonStop toteutus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 100
- Opintojakso
- C-02471-LM00CP97
Toteutukselle Perunaosaaminen C-02471-LM00CP97-3007 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opiskelija saavuttaa osaamistavoitteet tehtävien avulla. Kaikki tehtävät tulee suorittaa hyväksytysti ja opintojakson kokonaisuus arvioidaan asteikolla 1-5 / täydennettävä.
                    
Arviointiasteikko
0-5
                    
Tavoitteet
Opiskelija tunnistaa laadukkaan perunan tuotannon edellytykset ja arvioi peruna-alaa. Opiskelija käyttää aktiivisesti peruna-alan ajankohtaisia tiedonlähteitä ja verkostoituu alan toimijoiden kanssa.
                    
Sisältö
Perunantuotannon mahdollisuudet ja kannattavuus Perunatilan viljelykierto Perunalajikkeet ja siemenperunan valinta Perunan lannoitus Perunan yleisimmät kasvintuhoojat ja laatuvirheet sekä niiden torjunta Perunan viljelytekniikka Peruna-alan trendit ja tulevaisuus
                    
Aika ja paikka
Verkossa toteutuva NonStop toteutus
                    
Oppimateriaalit
Opintojakson materiaali kerrotaan Moodle-oppimisympäristössä
                    
Opetusmenetelmät
Opintojakso suoritetaan itsenäisesti verkko-opintoina Moodle -oppimisympäristössä. Opintojaksolla osaaminen hankitaan ja osoitetaan tehtävien avulla. Tehtävät toteutetaan annetun ja itse hankitun materiaalin avulla. Tarkemmat tiedot löytyvät Moodlessa olevista tehtävistä.
                    
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Keskusteleva erikseen opettajan kanssa
                    
Esitietovaatimukset
Kasvinviljelyn ja maaperäopin perusteet
                    
