Maatalouden uusi teknologia (7op)
Toteutuksen tunnus: LMVY1400-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 01.11.2021 - 09.01.2022
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 03.01.2022 - 31.05.2022
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 7 op
 
- Lähiosuus
 - 7 op
 
- Toteutustapa
 - Lähiopetus
 
- Yksikkö
 - Teknologiayksikkö
 
- Toimipiste
 - Biotalousinstituutti
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikat
 - 0 - 50
 
- Koulutus
 - Maaseutuelinkeinot (AMK)
 
- Opettajat
 - Juho Pirttiniemi
 - Jyrki Kataja
 
- Ryhmät
 - 
                        LMS19KMMaaseutuelinkeinot
 - 
                        LMS18S1Maaseutuelinkeinot
 
- Opintojakso
 - LMVY1400
 
Toteutukselle Maatalouden uusi teknologia LMVY1400-3002 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.
Arviointiasteikko
0-5
                    
Tavoitteet
Opiskelija osaa vertailla ja arvioida maatalouden uusien teknologisten ratkaisujen käyttökelpoisuutta nykyhetkessä ja lähitulevaisuudessa.
                    
Sisältö
Kasvinviljely- ja kotieläinteknologian sekä maatilan tiedonhallinnan kehitysnäkymät.
                    
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
1 Välttävä (adequate) 
 Opiskelija tuntee erilaisia kotieläin- tai kasvituotannon teknologisia ratkaisuja. 
 
 2 Tyydyttävä (satisfactory)  
 Edellisten lisäksi
 Opiskelijat tuntee maatilan nykyiset teknologiset ratkaisut kokonaisuuksina. 
 
 3 (good) 
 Edellisten lisäksi
 Opiskelija osaa vertailla kehittämistarpeita ja niiden ratkaisuvaihtoehtoja maataloustuotannon osatekijän näkökulmasta.
 
 4 (Very good learner ) 
 Edellisten lisäksi
 Opiskelija osaa arvioida teknologisten ratkaisujen soveltuvuutta maatilan kehittämisen näkökulmasta. 
 
 
 5 (excellent) 
 Edellisten lisäksi
 Opiskelija osaa etsiä teknologia ratkaisuja ja arvioida niiden soveltuvuutta maatalouden kehittämisen näkökulmasta.
                    
Esitietovaatimukset
Opiskelija tuntee maatilan toiminnan sekä sen johtamisen menetelmät.