Siirry suoraan sisältöön

Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen (10 op)

Toteutuksen tunnus: MMPD2500-9S0M2

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
01.08.2019 - 31.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoimintayksikkö
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Matkailu- ja palveluliiketoiminta (AMK)
Opettajat
Tarja Viitanen
Karoliina Väisänen
Ryhmät
MRE17SA
Matkailu- ja palveluliiketoiminta
MRE17SB
Matkailu- ja palveluliiketoiminta
Opintojakso
MMPD2500
Toteutukselle MMPD2500-9S0M2 ei löytynyt varauksia!

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Tavoitteet

Opintojakson tavoite
Sinä osaat kehittää ja kriittisesti arvioida omia vuorovaikutus -ja johtamistaitojasi. Tunnistat yrityksen strategian merkityksen esimiestyössäsi. Sinä osaat määrittää asiakkuuksia teoriaa soveltaen ja toteuttaa itsenäisesti myynti- tai tiedotuskampanjan. Sinä tunnistat ja osaat soveltaa ruoka- ja ravintolapalvelun seurantajärjestelmiä sekä tunnuslukuja ruoka-ja ravintolapalveluiden liiketoiminnoissa. Tiedostat alan tulevaisuuden osaamistarpeet. Opit käyttämään videota oman oppimisen reflektoinnissa ja työskentelemään osana asiantuntijatiimiä. Opit tarkastelemaan itseäsi esimiesroolissa ja saat palautetta vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi. Hallitset työyhteisöön ja työhyvinvointiin liittyvät osa-alueet ja niiiden merkityksen toimintaympäristössä.

Sisältö

Itsensä ja tiimin johtaminen

Asiakkuuksien johtaminen yrityksessö

Työhyvinvointi ja työntekijöiden motivointi

Oppimateriaalit

Vepsäläinen, Jukka.2016. Ruokaketjun osaamistarpeet tulevaisuudessa. Opetushallitus. Johtamisen aihealueen mukaan valittu teos Verkko-opiskelumateriaali

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Tiimityöskentely kohdeyrityksessä päivittäisjohtamisen osa-alueilla ja palautekeskustelu Kirja-analyysi lukupiirissä Reflektoiva yksilötehtävä, portfolio

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Tiimityöskentely kohdeyrityksessä Ryhmätyöskentely oppimispiirissä Portfolion työstäminen yksilötyö

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija tuntee operatiivisen johtamisen osa-alueet ja osaa hahmottaa niiden suhteen toisiinsa. Opiskelija tunnistaa operatiivisen johtamisen työvälineitä ja osaa hyödyntää niitä päätöksenteossa.

Esitietovaatimukset

Opintojaksot Services Marketing, taloushallinto, Johtaminen ja Operatiivinen johtaminen

Lisätiedot

-

Siirry alkuun