Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen (10 op)
Toteutuksen tunnus: MMPD2500-9S0M2
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
-
01.08.2019 - 31.12.2019
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 10 op
- Lähiosuus
- 10 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- Liiketoimintayksikkö
- Opetuskielet
- suomi
- Koulutus
- Matkailu- ja palveluliiketoiminta (AMK)
- Opettajat
- Tarja Viitanen
- Karoliina Väisänen
- Ryhmät
-
MRE17SAMatkailu- ja palveluliiketoiminta
-
MRE17SBMatkailu- ja palveluliiketoiminta
- Opintojakso
- MMPD2500
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Tavoitteet
Opintojakson tavoite
Sinä osaat kehittää ja kriittisesti arvioida omia vuorovaikutus -ja johtamistaitojasi. Tunnistat yrityksen strategian merkityksen esimiestyössäsi. Sinä osaat määrittää asiakkuuksia teoriaa soveltaen ja toteuttaa itsenäisesti myynti- tai tiedotuskampanjan. Sinä tunnistat ja osaat soveltaa ruoka- ja ravintolapalvelun seurantajärjestelmiä sekä tunnuslukuja ruoka-ja ravintolapalveluiden liiketoiminnoissa. Tiedostat alan tulevaisuuden osaamistarpeet. Opit käyttämään videota oman oppimisen reflektoinnissa ja työskentelemään osana asiantuntijatiimiä. Opit tarkastelemaan itseäsi esimiesroolissa ja saat palautetta vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi. Hallitset työyhteisöön ja työhyvinvointiin liittyvät osa-alueet ja niiiden merkityksen toimintaympäristössä.
Sisältö
Itsensä ja tiimin johtaminen
Asiakkuuksien johtaminen yrityksessö
Työhyvinvointi ja työntekijöiden motivointi
Oppimateriaalit
Vepsäläinen, Jukka.2016. Ruokaketjun osaamistarpeet tulevaisuudessa. Opetushallitus. Johtamisen aihealueen mukaan valittu teos Verkko-opiskelumateriaali
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Tiimityöskentely kohdeyrityksessä päivittäisjohtamisen osa-alueilla ja palautekeskustelu Kirja-analyysi lukupiirissä Reflektoiva yksilötehtävä, portfolio
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Tiimityöskentely kohdeyrityksessä Ryhmätyöskentely oppimispiirissä Portfolion työstäminen yksilötyö
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opiskelija tuntee operatiivisen johtamisen osa-alueet ja osaa hahmottaa niiden suhteen toisiinsa. Opiskelija tunnistaa operatiivisen johtamisen työvälineitä ja osaa hyödyntää niitä päätöksenteossa.
Esitietovaatimukset
Opintojaksot Services Marketing, taloushallinto, Johtaminen ja Operatiivinen johtaminen
Lisätiedot
-