Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen (10 cr)
Code: MMPD2500-9S0M2
General information
- Timing
-
01.08.2019 - 31.12.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 10 cr
- Local portion
- 10 cr
- Mode of delivery
- Face-to-face
- Unit
- School of Business
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Service Business
- Teachers
- Tarja Viitanen
- Karoliina Väisänen
- Groups
-
MRE17SAMatkailu- ja palveluliiketoiminta
-
MRE17SBMatkailu- ja palveluliiketoiminta
- Course
- MMPD2500
Evaluation scale
Pass/Fail
Objective
Opintojakson tavoite
Sinä osaat kehittää ja kriittisesti arvioida omia vuorovaikutus -ja johtamistaitojasi. Tunnistat yrityksen strategian merkityksen esimiestyössäsi. Sinä osaat määrittää asiakkuuksia teoriaa soveltaen ja toteuttaa itsenäisesti myynti- tai tiedotuskampanjan. Sinä tunnistat ja osaat soveltaa ruoka- ja ravintolapalvelun seurantajärjestelmiä sekä tunnuslukuja ruoka-ja ravintolapalveluiden liiketoiminnoissa. Tiedostat alan tulevaisuuden osaamistarpeet. Opit käyttämään videota oman oppimisen reflektoinnissa ja työskentelemään osana asiantuntijatiimiä. Opit tarkastelemaan itseäsi esimiesroolissa ja saat palautetta vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi. Hallitset työyhteisöön ja työhyvinvointiin liittyvät osa-alueet ja niiiden merkityksen toimintaympäristössä.
Content
Itsensä ja tiimin johtaminen
Asiakkuuksien johtaminen yrityksessö
Työhyvinvointi ja työntekijöiden motivointi
Materials
Vepsäläinen, Jukka.2016. Ruokaketjun osaamistarpeet tulevaisuudessa. Opetushallitus. Johtamisen aihealueen mukaan valittu teos Verkko-opiskelumateriaali
Completion alternatives
Tiimityöskentely kohdeyrityksessä päivittäisjohtamisen osa-alueilla ja palautekeskustelu Kirja-analyysi lukupiirissä Reflektoiva yksilötehtävä, portfolio
Student workload
Tiimityöskentely kohdeyrityksessä Ryhmätyöskentely oppimispiirissä Portfolion työstäminen yksilötyö
Assessment criteria, approved/failed
Opiskelija tuntee operatiivisen johtamisen osa-alueet ja osaa hahmottaa niiden suhteen toisiinsa. Opiskelija tunnistaa operatiivisen johtamisen työvälineitä ja osaa hyödyntää niitä päätöksenteossa.
Qualifications
Courses Marketing, Accounting, Management and Operational Management
Further information
-