Skip to main content

Ruoka- ja ravintolapalvelujen päivittäisjohtaminen (10 cr)

Code: MMPD2500-9S0M2

General information


Timing
01.08.2019 - 31.12.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
10 cr
Local portion
10 cr
Mode of delivery
Face-to-face
Unit
School of Business
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Bachelor's Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Tarja Viitanen
Karoliina Väisänen
Groups
MRE17SA
Matkailu- ja palveluliiketoiminta
MRE17SB
Matkailu- ja palveluliiketoiminta
Course
MMPD2500
No reservations found for realization MMPD2500-9S0M2!

Evaluation scale

Pass/Fail

Objective

Opintojakson tavoite
Sinä osaat kehittää ja kriittisesti arvioida omia vuorovaikutus -ja johtamistaitojasi. Tunnistat yrityksen strategian merkityksen esimiestyössäsi. Sinä osaat määrittää asiakkuuksia teoriaa soveltaen ja toteuttaa itsenäisesti myynti- tai tiedotuskampanjan. Sinä tunnistat ja osaat soveltaa ruoka- ja ravintolapalvelun seurantajärjestelmiä sekä tunnuslukuja ruoka-ja ravintolapalveluiden liiketoiminnoissa. Tiedostat alan tulevaisuuden osaamistarpeet. Opit käyttämään videota oman oppimisen reflektoinnissa ja työskentelemään osana asiantuntijatiimiä. Opit tarkastelemaan itseäsi esimiesroolissa ja saat palautetta vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi. Hallitset työyhteisöön ja työhyvinvointiin liittyvät osa-alueet ja niiiden merkityksen toimintaympäristössä.

Content

Itsensä ja tiimin johtaminen

Asiakkuuksien johtaminen yrityksessö

Työhyvinvointi ja työntekijöiden motivointi

Materials

Vepsäläinen, Jukka.2016. Ruokaketjun osaamistarpeet tulevaisuudessa. Opetushallitus. Johtamisen aihealueen mukaan valittu teos Verkko-opiskelumateriaali

Completion alternatives

Tiimityöskentely kohdeyrityksessä päivittäisjohtamisen osa-alueilla ja palautekeskustelu Kirja-analyysi lukupiirissä Reflektoiva yksilötehtävä, portfolio

Student workload

Tiimityöskentely kohdeyrityksessä Ryhmätyöskentely oppimispiirissä Portfolion työstäminen yksilötyö

Assessment criteria, approved/failed

Opiskelija tuntee operatiivisen johtamisen osa-alueet ja osaa hahmottaa niiden suhteen toisiinsa. Opiskelija tunnistaa operatiivisen johtamisen työvälineitä ja osaa hyödyntää niitä päätöksenteossa.

Qualifications

Courses Marketing, Accounting, Management and Operational Management

Further information

-

Go back to top of page