Skip to main content

Kauran prosessointi ja jalostus kuluttajatuotteiksi (5cr)

Code

General information


Timing
01.08.2019 - 31.12.2019
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
5 cr
Mode of delivery
Face-to-face
Unit
School of Business
Teaching languages
Finnish
Degree programmes
Bachelor's Degree Programme in Tourism and Service Business
Teachers
Sanna Luoto
Groups
MRE18S1M
Matkailu- ja palveluliiketoiminta
Course
MMPR6161

Unfortunately, no reservations were found for the realization Kauran prosessointi ja jalostus kuluttajatuotteiksi MMPR6161-9S0A1. It's possible that the reservations have not yet been published or that the realization is intended to be completed independently.

Evaluation scale

Pass/Fail

Objective

Opiskelija ymmärtää kauran ominaispiirteet raaka-aineena, sekä kauran tarjoamat mahdollisuudet ja haasteet jatkojalostuksen ja tuotekehityksen näkökulmasta.
Opiskelijaa tuntee suomalaisen kauraketjun prosessit ja alan keskeisiä toimijoita.
Opiskelijalla on valmiudet seurata kauran prosessointiin ja kaurapohjaisiin elintarvikkeisiin liittyvää keskustelua, sekä ajankohtaisia tutkimuksia ja selvityksiä.
Opiskelija tunnistaa alan tulevaisuuden osaamistarpeet.

Content

Elintarvikekauran laatutekijät
Kauran erityispiirteet ja ominaisuudet elintarvikeraaka-aineena
Kauraa käyttävän teollisuuden toimijat
Tuotekehitysprosessi
Suomalainen kauratutkimus ja innovaatiot

Materials

Chu, Y. 2013. Oats Nutrition and Technology. Wiley. Oats Chemistry and Technology. Toim. F.H. Webster & P.J. Wood. AACC International, Elsevier Inc. Soveltuvin osin. Molemmat saatavilla e-kirjana JAMK:n kirjastossa.

Completion alternatives

Webinaariosallistuminen, oppimistehtävät ja harjoitustyöt

Student workload

135 h

Assessment criteria, satisfactory (1)

Hyväksytty suoritus:
Opiskelija tunnistaa kauran ominaisuudet ja erityispiirteet raaka-aineena. Opiskelija tuntee elintarviketeollisuuden kauraprosessien ja tuotekehitystyön osa-alueet ja niiden sovellusmahdollisuuksia. Osaaminen on osoitettu oppimistehtävissä, jotka on palautettu ajallaan ja tehtävänannon mukaisina.

Qualifications

Elintarvikeketjun perusymmärrys

Go back to top of page