Daily Management of Restaurant and Catering Services (10 op)
Toteutuksen tunnus: MMPD2500-3004
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
03.08.2021 - 05.09.2021
Ajoitus
30.08.2021 - 17.12.2021
Opintopistemäärä
10 op
Virtuaaliosuus
10 op
Toteutustapa
Verkko-opetus
Yksikkö
School of Business
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 40
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Service Business
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Service Business
Opettaja
- Anne-Maria Raitio
- Tomi Hiltunen
Ryhmät
-
MPT19S1MPalveluliiketoiminta
Objectives
Opintojakson tavoite
Sinä osaat kehittää ja kriittisesti arvioida omia vuorovaikutus -ja johtamistaitojasi. Tunnistat yrityksen strategian merkityksen esimiestyössäsi. Sinä osaat määrittää asiakkuuksia teoriaa soveltaen ja toteuttaa itsenäisesti myynti- tai tiedotuskampanjan. Sinä tunnistat ja osaat soveltaa ruoka- ja ravintolapalvelun seurantajärjestelmiä sekä tunnuslukuja ruoka-ja ravintolapalveluiden liiketoiminnoissa. Tiedostat alan tulevaisuuden osaamistarpeet. Opit käyttämään videota oman oppimisen reflektoinnissa ja työskentelemään osana asiantuntijatiimiä. Opit tarkastelemaan itseäsi esimiesroolissa ja saat palautetta vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi. Hallitset työyhteisöön ja työhyvinvointiin liittyvät osa-alueet ja niiiden merkityksen toimintaympäristössä.
Content
Itsensä ja tiimin johtaminen
Asiakkuuksien johtaminen yrityksessö
Työhyvinvointi ja työntekijöiden motivointi
Time and location
- Webinaarit Zoomissa
- Lukupiirit ryhmittäin oman aikataulutuksen mukaan
- Moodle-oppimisympäristö
Learning materials and recommended literature
- Verkko-opiskelumateriaali
- Johtamisen aihealueen mukaan valitut teokset
- Vepsäläinen, Jukka.2016. Ruokaketjun osaamistarpeet tulevaisuudessa. Opetushallitus.
Teaching methods
- Webinaarit, joissa vierailevia luennoitsijoita ja ohjattua työskentelyä (läsnäolopakko)
- Toiminnan kehittäminen kohdeyrityksissä
- Reflektiovideoiden tekeminen
- Lukupiirit
- Portfolio
Practical training and working life connections
Vierailevia luennoitsijoita kentältä
Exam dates and retake possibilities
Kurssilla ei ole tenttiä
Student workload
Webinaarit 10 h
Lukupiirit 50 h
Toiminnan kehittäminen kohdeyrityksessä ja reflektiovideot 200 h
Portfolio 10 h
Further information for students
Avoin amk 3
Evaluation scale
Hyväksytty/Hylätty
Evaluation criteria, pass/failed
Opiskelija tuntee operatiivisen johtamisen osa-alueet ja osaa hahmottaa niiden suhteen toisiinsa. Opiskelija tunnistaa operatiivisen johtamisen työvälineitä ja osaa hyödyntää niitä päätöksenteossa.
Prerequisites
Opintojaksot Services Marketing, taloushallinto, Johtaminen ja Operatiivinen johtaminen