Skip to main content

Daily Management of Restaurant and Catering Services (10 op)

Toteutuksen tunnus: MMPD2500-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

03.08.2021 - 05.09.2021

Ajoitus

30.08.2021 - 17.12.2021

Opintopistemäärä

10 op

Virtuaaliosuus

10 op

Toteutustapa

Verkko-opetus

Yksikkö

School of Business

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 40

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Service Business
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Service Business

Opettaja

  • Anne-Maria Raitio
  • Tomi Hiltunen

Ryhmät

  • MPT19S1M
    Palveluliiketoiminta

Objectives

Opintojakson tavoite
Sinä osaat kehittää ja kriittisesti arvioida omia vuorovaikutus -ja johtamistaitojasi. Tunnistat yrityksen strategian merkityksen esimiestyössäsi. Sinä osaat määrittää asiakkuuksia teoriaa soveltaen ja toteuttaa itsenäisesti myynti- tai tiedotuskampanjan. Sinä tunnistat ja osaat soveltaa ruoka- ja ravintolapalvelun seurantajärjestelmiä sekä tunnuslukuja ruoka-ja ravintolapalveluiden liiketoiminnoissa. Tiedostat alan tulevaisuuden osaamistarpeet. Opit käyttämään videota oman oppimisen reflektoinnissa ja työskentelemään osana asiantuntijatiimiä. Opit tarkastelemaan itseäsi esimiesroolissa ja saat palautetta vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi. Hallitset työyhteisöön ja työhyvinvointiin liittyvät osa-alueet ja niiiden merkityksen toimintaympäristössä.

Content

Itsensä ja tiimin johtaminen

Asiakkuuksien johtaminen yrityksessö

Työhyvinvointi ja työntekijöiden motivointi

Time and location

- Webinaarit Zoomissa
- Lukupiirit ryhmittäin oman aikataulutuksen mukaan
- Moodle-oppimisympäristö

Learning materials and recommended literature

- Verkko-opiskelumateriaali
- Johtamisen aihealueen mukaan valitut teokset
- Vepsäläinen, Jukka.2016. Ruokaketjun osaamistarpeet tulevaisuudessa. Opetushallitus.

Teaching methods

- Webinaarit, joissa vierailevia luennoitsijoita ja ohjattua työskentelyä (läsnäolopakko)
- Toiminnan kehittäminen kohdeyrityksissä
- Reflektiovideoiden tekeminen
- Lukupiirit
- Portfolio

Practical training and working life connections

Vierailevia luennoitsijoita kentältä

Exam dates and retake possibilities

Kurssilla ei ole tenttiä

Student workload

Webinaarit 10 h
Lukupiirit 50 h
Toiminnan kehittäminen kohdeyrityksessä ja reflektiovideot 200 h
Portfolio 10 h

Further information for students

Avoin amk 3

Evaluation scale

Hyväksytty/Hylätty

Evaluation criteria, pass/failed

Opiskelija tuntee operatiivisen johtamisen osa-alueet ja osaa hahmottaa niiden suhteen toisiinsa. Opiskelija tunnistaa operatiivisen johtamisen työvälineitä ja osaa hyödyntää niitä päätöksenteossa.

Prerequisites

Opintojaksot Services Marketing, taloushallinto, Johtaminen ja Operatiivinen johtaminen