Kauran mahdollisuudet liiketoiminnassa ja kuluttajatrendit (5 cr)
Code: MMPR6160-9S0A1
General information
- Timing
-
01.08.2019 - 31.12.2019
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Face-to-face
- Unit
- School of Business
- Teaching languages
- Finnish
- Degree programmes
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Service Business
Evaluation scale
Pass/Fail
Objective
Opiskelija tuntee keskeisimmät asiat elintarvikekauran liiketoimintamahdollisuuksista, ja miten kuluttajatrendit muokkaavat kauran kysyntää.
Opiskelija ymmärtää kauran merkityksen ravitsemukselle, terveysvaikutukset, soveltuvuuden erityisruokavalioihin, ja kauralle myönnetyt terveysväittämät.
Opiskelija tuntee suomalaisen kauran vientimahdollisuudet ja siihen liittyvät ajankohtaiset hankkeet.
Opiskelijalla on valmiudet hyödyntää kauraan liittyvää tutkimustietoa markkinointiviestinnässä, sekä seurata kauran kysyntään ja vientimahdollisuuksiin liittyvää keskustelua, ajankohtaisia tutkimuksia ja selvityksiä.
Opiskelija tuntee alan keskeisiä toimijoita ja tunnistaa alan tulevaisuuden osaamistarpeet.
Content
Kauran kysyntää ohjaavat kuluttajatrendit
Kaura ravitsemuksessa ja osana erityisruokavalioita
Kauran vientimahdollisuudet
Kauraan liittyvät ajankohtaiset viestintä- ja tutkimushankkeet
Materials
Chu, Y. 2013. Oats Nutrition and Technology. Wiley. Oats Chemistry and Technology. Toim. F.H. Webster & P.J. Wood. AACC International, Elsevier Inc. Soveltuvin osin. Molemmat saatavilla e-kirjana JAMK:n kirjastossa.
Completion alternatives
Webinaariosallistuminen, oppimistehtävät ja harjoitustyöt
Student workload
135 h
Assessment criteria, satisfactory (1)
Hyväksytty suoritus:
Opiskelija tunnistaa kauran kysyntää ohjaavat kuluttajatrendit ominaisuudet ja erityispiirteet raaka-aineena. Opiskelija osaa perustella kauran terveyshyödyt ravitsemuksessa ja soveltuvuuden erityisruokavalioissa, sekä tuntee kauraan liittyvät terveysväitteet.
Opiskelija ymmärtää elintarvikekauran globaalia kysyntää ja tuntee suomalaisen kauran mahdollisuudet elintarvikeviennissä. Osaaminen on osoitettu oppimistehtävissä, jotka on palautettu ajallaan ja tehtävänannon mukaisina.
Qualifications
Elintarvikeketjun perusymmärrys