Palveluliiketoiminta (AMK): Monimuotototeutus
Tunnus: MPT2025KM
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 | Kevät 2025 | Syksy 2025 | Kevät 2026 | Syksy 2026 | Kevät 2027 | Syksy 2027 | Kevät 2028 | 2. / 2025 | 3. / 2025 | 1. / 2025 | 2. / 2026 | 3. / 2026 | 1. / 2026 | 2. / 2027 | 3. / 2027 | 1. / 2027 | 2. / 2028 | 3. / 2028 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MPT2025KM-1013 |
TYÖELÄMÄVALMIUDET
(Valitaan kaikki ) |
8 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CB57 | Minä korkeakouluopiskelijana | 2 | 2 | 2 | 2 | |||||||||||||||||||
ZZ00CB58 | Tiedonhankinta ja raportointi | 1 | 1 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||
ZZ00CB59 | Urasuunnittelu- ja työelämätaidot | 2 | 2 | 2 | 2 | |||||||||||||||||||
ZZ00CB60 | ICT-valmiudet | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||||||||
MPT2025KM-1015 |
KIELET JA VIESTINTÄ
(Valitaan kaikki ) |
11 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CD00 | Työelämän englanti | 4 | 4 | 4 | 4 | |||||||||||||||||||
ZZ00CD01 | Työelämän ruotsi | 4 | 4 | 4 | 4 | |||||||||||||||||||
ZZ00CD02 | Työelämän viestintä | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||||||||
MPT2025KM-1014 |
JAMK FUTURE FACTORY
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CD13 | Kestävän kehityksen perusteet | 1 | 1 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||
ZZ00CK91 | InnoFlash | 2 | 2 | 2 | 2 | |||||||||||||||||||
ZZ00CK90 | Yrittäjyys | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||||||||
ZZ00CD11 | Työelämäprojekti | 9 | 9 | 9 | 9 | |||||||||||||||||||
MPT2025KM-1016 |
KEHITTÄMISTOIMINTA JA OPINNÄYTETYÖ
(Valitaan kaikki ) |
20 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CK89 | Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
ZZ00BL91 | Opinnäytetyön suunnittelu, AMK | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||||||||
ZZ00BL97 | Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK | 2 | 2 | 2 | 2 | |||||||||||||||||||
ZZ00BL92 | Opinnäytetyön toteutus, AMK | 6 | 6 | 6 | 6 | |||||||||||||||||||
ZZ00BL93 | Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 4 | 4 | 4 | 4 | |||||||||||||||||||
ZZOA0220 | Kypsyysnäyte, AMK | 0 | ||||||||||||||||||||||
MPT2025KM-1021 |
JOHTAMINEN JA ESIHENKILÖTYÖ
(Valitaan kaikki ) |
32 | ||||||||||||||||||||||
HL00CA45 | Itsensä johtaminen | 4 | 4 | 4 | 4 | |||||||||||||||||||
HL00CA46 | Talousmatematiikka | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||||||||
HL00CA47 | Talousinformaatio | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
HL00CA49 | Johtaminen | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
HL00CL22 | Esihenkilötyö palveluyrityksessä | 10 | 10 | 10 | 10 | |||||||||||||||||||
HL00BD73 | Muutosjohtaminen | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MPT2025KM-1022 |
ASIAKASLÄHTÖINEN PALVELU JA MARKKINOINTI
(Valitaan kaikki ) |
25 | ||||||||||||||||||||||
MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
HM00CA15 | Palvelujen markkinointi | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
HL00BD49 | Asiakaskokemusjohtaminen | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MM00CJ23 | Vastuullinen markkinointiviestintä | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MPT2025KM-1003 |
VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
24 | ||||||||||||||||||||||
HL00CA48 | Palveluliiketoiminnan perusteet | 4 | 4 | 4 | 4 | |||||||||||||||||||
MZ00CL26 | Kestävä ja vastuullinen digitalisaatio palvelualalla | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
HL00CL23 | Palvelumuotoiluprojekti | 10 | 10 | 10 | 10 | |||||||||||||||||||
MZ00CL80 | Kestävyysraportointi ja strategiatyö | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MPT2025KM-1023 |
KESTÄVÄT RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUT
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||||||||||||
MM00CQ91 | Kestävä ruokajärjestelmä ja ravitsemus | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MMPD3000 | Sustainability in Beverages | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MMPG1300 | Food and Consumer | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MM00CQ63 | Tulevaisuuden ruoka- ja ravintolapalveluiden kehittäminen | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MMZZ2100 | Ammatillinen kehittyminen | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MMPG9000 | Sustainable Food Business | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MPT2025KM-1017 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||||||||||||
MZ00CL28 | Harjoittelu | 30 | 30 | 30 | 30 | |||||||||||||||||||
MPT2025KM-1018 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 | ||||||||||||||||||||||
YHTYRI |
Yhteiset yrittäjyysopinnot (AMK- ja YAMK-opiskelijalle)
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 23) |
0 - 23 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00BC02 | Ideasta yritykseksi | 5 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00BC03 | Yrittäjävalmennus | 8 | ||||||||||||||||||||||
ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CQ16 | Yrittäjyystarinoita | 2 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CQ17 | Valmiina yrittämään | 3 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CQ18 | Vuosi yrittäjänä | 1 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CQ62 | Yritystoimintaa kehittävät opinnot | 1 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZZHYVIN |
Opiskelija- ja työhyvinvointi (AMK-opiskelijalle)
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 57) |
0 - 57 | ||||||||||||||||||||||
SZZZ1910 | Opiskelijan hyvinvointi ja elämäntaidot | 2 | ||||||||||||||||||||||
ZS00CJ12 | Life Balance - Tasapainoa elämään | 5 | ||||||||||||||||||||||
BI00BB51 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelukirjoittaminen | 2 | ||||||||||||||||||||||
BI00BB52 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelutekniikat | 2 | ||||||||||||||||||||||
BI00BB50 | Sujuvuutta opiskeluun, kielenhuollon kertaus | 1 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CM49 | Mentorointi | 3 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00BM06 | Opiskelijatutorointi | 3 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00BM07 | Monimuototutorointi | 3 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZW00BM05 | Degree Student Tutoring | 3 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZW00BM04 | Exchange Student Tutoring | 3 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZZAJ0100 | Opiskelija aktiivina JAMKissa | 5 - 15 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00BP80 | Buustia urallesi! Urasuunnittelu- ja työelämävalmiudet | 2 | ||||||||||||||||||||||
MPT2025KM-1019 |
EDUFUTURA-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | ||||||||||||||||||||||
MPT2025KM-1020 |
EUDRES-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | ||||||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 27 | 56 | 55 | 57 | 27 | 28 | 28 | 28 | 27 | 27 | 30 | 27 | 0 | 28 | 28 | 0 | 28 | 27 | 0 | 27 | 30 | 0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Opintojen tyyppi (AMK)
Opintojen pakollisuus (AMK)
AMK: Yhteiset osaamiset 2023-2028
Eettisyys
Valmistuva opiskelija toimii ammattialan eettisten periaatteiden ja arvojen mukaisesti huomioiden tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden periaatteet. |
Minä korkeakouluopiskelijana |
Kehittämis- ja tutkimustoiminta |
Opinnäytetyön suunnittelu, AMK |
Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK |
Opinnäytetyön toteutus, AMK |
Kypsyysnäyte, AMK |
Johtaminen |
Esihenkilötyö palveluyrityksessä |
Restonomin lakitietous |
Palvelujen markkinointi |
Vastuullinen markkinointiviestintä |
Kestävyysraportointi ja strategiatyö |
Ennakoiva kehittäminen
Valmistuva opiskelija osaa kehittää oman alan tulevaisuutta ennakoivia ratkaisuja soveltaen olemassa olevaa tietoa sekä tutkimus-ja kehittämismenetelmiä. |
InnoFlash |
Työelämäprojekti |
Muutosjohtaminen |
Palvelumuotoiluprojekti |
Tulevaisuuden ruoka- ja ravintolapalveluiden kehittäminen |
Ammatillinen kehittyminen |
Kansainvälisyys ja monikulttuurisuus
Valmistuva opiskelija osaa toimia monikulttuurisissa ja kansainvälisissä toimintaympäristöissä ja verkostoissa. |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
Työelämän viestintä |
Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK |
Opinnäytetyön toteutus, AMK |
Restonomin toimintaympäristö |
Kestävä kehitys
Valmistuva opiskelija tuntee kestävän kehityksen periaatteet, edistää niiden toteutumista sekä toimii vastuullisesti ammattilaisena ja yhteiskunnan jäsenenä. |
Kestävän kehityksen perusteet |
Restonomin toimintaympäristö |
Vastuullinen markkinointiviestintä |
Palveluliiketoiminnan perusteet |
Kestävä ja vastuullinen digitalisaatio palvelualalla |
Kestävyysraportointi ja strategiatyö |
Kestävä ruokajärjestelmä ja ravitsemus |
Sustainability in Beverages |
Food and Consumer |
Sustainable Food Business |
Oppimaan oppiminen
Valmistuva opiskelija tunnistaa osaamisensa ja oppimistapojensa vahvuuksia ja kehityskohteita sekä hyödyntää oppimisessaan yhteisöllisyyden ja digitalisaation mahdollisuuksia. |
Minä korkeakouluopiskelijana |
Tiedonhankinta ja raportointi |
Urasuunnittelu- ja työelämätaidot |
ICT-valmiudet |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
Työelämän viestintä |
InnoFlash |
Työelämäprojekti |
Kehittämis- ja tutkimustoiminta |
Opinnäytetyön suunnittelu, AMK |
Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK |
Opinnäytetyön toteutus, AMK |
Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK |
Kypsyysnäyte, AMK |
Itsensä johtaminen |
Talousmatematiikka |
Talousinformaatio |
Johtaminen |
Restonomin toimintaympäristö |
Palvelumuotoiluprojekti |
Ammatillinen kehittyminen |
Työelämässä toimiminen
Valmistuva opiskelija omaa monipuoliset työelämävalmiudet ja osaa toimia alansa työyhteisöissä. |
Minä korkeakouluopiskelijana |
Urasuunnittelu- ja työelämätaidot |
ICT-valmiudet |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
Työelämän viestintä |
InnoFlash |
Yrittäjyys |
Työelämäprojekti |
Opinnäytetyön suunnittelu, AMK |
Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK |
Opinnäytetyön toteutus, AMK |
Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK |
Kypsyysnäyte, AMK |
Itsensä johtaminen |
Talousinformaatio |
Johtaminen |
Muutosjohtaminen |
Restonomin toimintaympäristö |
Restonomin lakitietous |
Palvelumuotoiluprojekti |
Tulevaisuuden ruoka- ja ravintolapalveluiden kehittäminen |
Ammatillinen kehittyminen |
Harjoittelu |
Luokittelemattomat |
Asiakaskokemusjohtaminen |
AMK: Palveluliiketoiminta 2024
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
MPT2025KM-1013 |
TYÖELÄMÄVALMIUDET
(Valitaan kaikki) |
8 |
ZZ00CB57 | Minä korkeakouluopiskelijana | 2 |
ZZ00CB58 | Tiedonhankinta ja raportointi | 1 |
ZZ00CB59 | Urasuunnittelu- ja työelämätaidot | 2 |
ZZ00CB60 | ICT-valmiudet | 3 |
MPT2025KM-1015 |
KIELET JA VIESTINTÄ
(Valitaan kaikki) |
11 |
ZZ00CD00 | Työelämän englanti | 4 |
ZZ00CD01 | Työelämän ruotsi | 4 |
ZZ00CD02 | Työelämän viestintä | 3 |
MPT2025KM-1014 |
JAMK FUTURE FACTORY
(Valitaan kaikki) |
15 |
ZZ00CD13 | Kestävän kehityksen perusteet | 1 |
ZZ00CK91 | InnoFlash | 2 |
ZZ00CK90 | Yrittäjyys | 3 |
ZZ00CD11 | Työelämäprojekti | 9 |
MPT2025KM-1016 |
KEHITTÄMISTOIMINTA JA OPINNÄYTETYÖ
(Valitaan kaikki) |
20 |
ZZ00CK89 | Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 5 |
ZZ00BL91 | Opinnäytetyön suunnittelu, AMK | 3 |
ZZ00BL97 | Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK | 2 |
ZZ00BL92 | Opinnäytetyön toteutus, AMK | 6 |
ZZ00BL93 | Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 4 |
ZZOA0220 | Kypsyysnäyte, AMK | 0 |
MPT2025KM-1021 |
JOHTAMINEN JA ESIHENKILÖTYÖ
(Valitaan kaikki) |
32 |
HL00CA45 | Itsensä johtaminen | 4 |
HL00CA46 | Talousmatematiikka | 3 |
HL00CA47 | Talousinformaatio | 5 |
HL00CA49 | Johtaminen | 5 |
HL00CL22 | Esihenkilötyö palveluyrityksessä | 10 |
HL00BD73 | Muutosjohtaminen | 5 |
MPT2025KM-1022 |
ASIAKASLÄHTÖINEN PALVELU JA MARKKINOINTI
(Valitaan kaikki) |
25 |
MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 |
MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 |
HM00CA15 | Palvelujen markkinointi | 5 |
HL00BD49 | Asiakaskokemusjohtaminen | 5 |
MM00CJ23 | Vastuullinen markkinointiviestintä | 5 |
MPT2025KM-1003 |
VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki) |
24 |
HL00CA48 | Palveluliiketoiminnan perusteet | 4 |
MZ00CL26 | Kestävä ja vastuullinen digitalisaatio palvelualalla | 5 |
HL00CL23 | Palvelumuotoiluprojekti | 10 |
MZ00CL80 | Kestävyysraportointi ja strategiatyö | 5 |
MPT2025KM-1023 |
KESTÄVÄT RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUT
(Valitaan kaikki) |
30 |
MM00CQ91 | Kestävä ruokajärjestelmä ja ravitsemus | 5 |
MMPD3000 | Sustainability in Beverages | 5 |
MMPG1300 | Food and Consumer | 5 |
MM00CQ63 | Tulevaisuuden ruoka- ja ravintolapalveluiden kehittäminen | 5 |
MMZZ2100 | Ammatillinen kehittyminen | 5 |
MMPG9000 | Sustainable Food Business | 5 |
MPT2025KM-1017 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki) |
30 |
MZ00CL28 | Harjoittelu | 30 |
MPT2025KM-1018 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 |
YHTYRI |
Yhteiset yrittäjyysopinnot (AMK- ja YAMK-opiskelijalle)
|
0 - 23 |
ZZ00BC02 | Ideasta yritykseksi | 5 |
ZZ00BC03 | Yrittäjävalmennus | 8 |
ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 |
ZZ00CQ16 | Yrittäjyystarinoita | 2 |
ZZ00CQ17 | Valmiina yrittämään | 3 |
ZZ00CQ18 | Vuosi yrittäjänä | 1 - 5 |
ZZ00CQ62 | Yritystoimintaa kehittävät opinnot | 1 - 5 |
ZZHYVIN |
Opiskelija- ja työhyvinvointi (AMK-opiskelijalle)
|
0 - 57 |
SZZZ1910 | Opiskelijan hyvinvointi ja elämäntaidot | 2 |
ZS00CJ12 | Life Balance - Tasapainoa elämään | 5 |
BI00BB51 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelukirjoittaminen | 2 |
BI00BB52 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelutekniikat | 2 |
BI00BB50 | Sujuvuutta opiskeluun, kielenhuollon kertaus | 1 |
ZZ00CM49 | Mentorointi | 3 - 5 |
ZZ00BM06 | Opiskelijatutorointi | 3 - 5 |
ZZ00BM07 | Monimuototutorointi | 3 - 5 |
ZW00BM05 | Degree Student Tutoring | 3 - 5 |
ZW00BM04 | Exchange Student Tutoring | 3 - 5 |
ZZAJ0100 | Opiskelija aktiivina JAMKissa | 5 - 15 |
ZZ00BP80 | Buustia urallesi! Urasuunnittelu- ja työelämävalmiudet | 2 |
MPT2025KM-1019 |
EDUFUTURA-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
MPT2025KM-1020 |
EUDRES-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |