Palveluliiketoiminta (AMK): Monimuotototeutus
Tunnus: MPT2023KS
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | 2025-2026 | Kevät 2023 | Syksy 2023 | Kevät 2024 | Syksy 2024 | Kevät 2025 | Syksy 2025 | Kevät 2026 | 2. / 2023 | 3. / 2023 | 1. / 2023 | 2. / 2024 | 3. / 2024 | 1. / 2024 | 2. / 2025 | 3. / 2025 | 1. / 2025 | 2. / 2026 | 3. / 2026 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
MPT2023KS-1002 |
KIELET JA VIESTINTÄ
(Valitaan kaikki ) |
11 | ||||||||||||||||||||||
ZZPC0420 | Työelämän viestintä | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||||||||
ZZPC0220 | Työelämän englanti | 4 | 4 | 4 | 4 | |||||||||||||||||||
ZZPC0320 | Työelämän ruotsi | 4 | 4 | 4 | 2 | 2 | ||||||||||||||||||
MPT2023KS-1003 |
FUTURE FACTORY
(Valitaan kaikki ) |
15 | ||||||||||||||||||||||
ZZPP0740 | JAMK InnoFlash | 2 | 2 | 2 | 2 | |||||||||||||||||||
ZZPP0750 | Yrittäjyys | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||||||||
ZZPP0920 | Future Factory -projekti | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MPT2023KS-1004 |
VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki ) |
50 | ||||||||||||||||||||||
HL00BD11 | Talousmatematiikka | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||||||||
MMAB0130 | Restonomin taloushallinto | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MP00BA24 | Palveluliiketoiminnan perusteet | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
ZZPP0420 | ICT-valmiudet | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||||||||
HMAB1000 | Services marketing | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MP00BS38 | Palvelujen laatu ja asiakastyytyväisyys | 4 | 4 | 4 | 4 | |||||||||||||||||||
HL00BD54 | Palvelumuotoilu | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MMZZ2000 | Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MPT2023KS-1005 |
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 43) |
30 - 43 | ||||||||||||||||||||||
MP00BO07 | Johdanto kestävään gastronomiaan | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MMPG1120 | Food and Environment | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||||||||||||
MM00BY26 | Suomalaisten ravitsemus | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MMPG1300 | Food and Consumer | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MMPD3000 | Sustainability in Beverages | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MMZZ2100 | Ammatillinen kehittyminen | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MMPG1400 | Food Tourism | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MMPD3300 | Syventävä viinikurssi | 5 | ||||||||||||||||||||||
MP00BU29 | WSET-viinikurssi | 3 | ||||||||||||||||||||||
MPT2023KS-1006 |
RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUIDEN JOHTAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 44) |
39 - 44 | ||||||||||||||||||||||
ZZPP0520 | Osaajana kehittyminen | 5 | 3 | 1 | 1 | 3 | 1 | 1 | 2 | 1 | 1 | 1 | ||||||||||||
MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
HL00BD06 | Johtaminen | 4 | 4 | 4 | 4 | |||||||||||||||||||
MMPG2100 | Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MZMB0500 | Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen | 10 | 10 | 10 | 5 | 5 | ||||||||||||||||||
MP00BT48 | Työskentely ammattikeittiössä | 5 | ||||||||||||||||||||||
MPT2023KS-1007 |
TUTKIMUKSELLINEN KEHITTÄMISTOIMINTA
(Valitaan kaikki ) |
20 | ||||||||||||||||||||||
ZZPP0620 | Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 5 | 5 | 5 | 5 | |||||||||||||||||||
ZZ00BL91 | Opinnäytetyön suunnittelu, AMK | 3 | 3 | 3 | 3 | |||||||||||||||||||
ZZ00BL97 | Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK | 2 | 2 | 2 | 2 | |||||||||||||||||||
ZZ00BL92 | Opinnäytetyön toteutus, AMK | 6 | 6 | 6 | 6 | |||||||||||||||||||
ZZ00BL93 | Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 4 | 4 | 4 | 4 | |||||||||||||||||||
ZZOA0220 | Kypsyysnäyte, AMK | 0 | ||||||||||||||||||||||
MPT2023KS-1008 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki ) |
30 | ||||||||||||||||||||||
MZMHW100 | Harjoittelu | 15 | 15 | 15 | 15 | |||||||||||||||||||
MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 | 15 | 15 | 15 | |||||||||||||||||||
MPT2023KS-1009 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 | 30 | 15 | 15 | 15 | 15 | |||||||||||||||||
MMPR6130 | Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 | 5 | 5 | 2.5 | 2.5 | ||||||||||||||||||
YHTYRI |
Yhteiset yrittäjyysopinnot (AMK- ja YAMK-opiskelijalle)
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 23) |
0 - 23 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00BC02 | Ideasta yritykseksi | 5 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00BC03 | Yrittäjävalmennus | 8 | ||||||||||||||||||||||
ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CQ16 | Yrittäjyystarinoita | 2 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CQ17 | Valmiina yrittämään | 3 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CQ18 | Vuosi yrittäjänä | 1 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CQ62 | Yritystoimintaa kehittävät opinnot | 1 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZZHYVIN |
Opiskelija- ja työhyvinvointi (AMK-opiskelijalle)
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 57) |
0 - 57 | ||||||||||||||||||||||
SZZZ1910 | Opiskelijan hyvinvointi ja elämäntaidot | 2 | ||||||||||||||||||||||
ZS00CJ12 | Life Balance - Tasapainoa elämään | 5 | ||||||||||||||||||||||
BI00BB51 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelukirjoittaminen | 2 | ||||||||||||||||||||||
BI00BB52 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelutekniikat | 2 | ||||||||||||||||||||||
BI00BB50 | Sujuvuutta opiskeluun, kielenhuollon kertaus | 1 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00CM49 | Mentorointi | 3 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00BM06 | Opiskelijatutorointi | 3 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00BM07 | Monimuototutorointi | 3 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZW00BM05 | Degree Student Tutoring | 3 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZW00BM04 | Exchange Student Tutoring | 3 - 5 | ||||||||||||||||||||||
ZZAJ0100 | Opiskelija aktiivina JAMKissa | 5 - 15 | ||||||||||||||||||||||
ZZ00BP80 | Buustia urallesi! Urasuunnittelu- ja työelämävalmiudet | 2 | ||||||||||||||||||||||
MPT2023KS-1010 |
CAMPUSONLINE-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | ||||||||||||||||||||||
MPT2023KS-1011 |
EDUFUTURA-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 | ||||||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 35 | 75 | 53 | 42 | 35 | 30 | 45 | 20 | 33 | 27 | 15 | 29 | 6 | 30 | 32.5 | 12.5 | 20 | 18.5 | 14.5 | 27 | 15 | 0 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Opintojen tyyppi (AMK)
AMK: Palveluliiketoiminta 2020-2023
Opintojen pakollisuus (AMK)
AMK: Yhteiset osaamiset 2023-2025
Eettisyys
Valmistuva opiskelija toimii ammattialan eettisten periaatteiden ja arvojen mukaisesti huomioiden tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden periaatteet. |
Työelämän viestintä |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
ICT-valmiudet |
Johdanto kestävään gastronomiaan |
Osaajana kehittyminen |
Restonomin toimintaympäristö |
Restonomin lakitietous |
Kehittämis- ja tutkimustoiminta |
Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK |
Opinnäytetyön toteutus, AMK |
Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK |
Kypsyysnäyte, AMK |
Ennakoiva kehittäminen
Valmistuva opiskelija osaa kehittää oman alan tulevaisuutta ennakoivia ratkaisuja soveltaen olemassa olevaa tietoa sekä tutkimus-ja kehittämismenetelmiä. |
Työelämän viestintä |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
JAMK InnoFlash |
Future Factory -projekti |
Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa |
Responsible Business Concepts |
Ammatillinen kehittyminen |
Kehittämis- ja tutkimustoiminta |
Opinnäytetyön suunnittelu, AMK |
Opinnäytetyön toteutus, AMK |
Kypsyysnäyte, AMK |
Kansainvälisyys ja monikulttuurisuus
Valmistuva opiskelija osaa toimia monikulttuurisissa ja kansainvälisissä toimintaympäristöissä ja verkostoissa. |
Työelämän viestintä |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
ICT-valmiudet |
Food and Consumer |
Osaajana kehittyminen |
Restonomin toimintaympäristö |
Kestävä kehitys
Valmistuva opiskelija tuntee kestävän kehityksen periaatteet, edistää niiden toteutumista sekä toimii vastuullisesti ammattilaisena ja yhteiskunnan jäsenenä. |
Future Factory -projekti |
Responsible Business Concepts |
Johdanto kestävään gastronomiaan |
Food and Environment |
Suomalaisten ravitsemus |
Sustainability in Beverages |
Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut |
Opinnäytetyön toteutus, AMK |
Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK |
Oppimaan oppiminen
Valmistuva opiskelija tunnistaa osaamisensa ja oppimistapojensa vahvuuksia ja kehityskohteita sekä hyödyntää oppimisessaan yhteisöllisyyden ja digitalisaation mahdollisuuksia. |
Työelämän viestintä |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
JAMK InnoFlash |
Future Factory -projekti |
Talousmatematiikka |
ICT-valmiudet |
Johdanto kestävään gastronomiaan |
Food and Consumer |
Ammatillinen kehittyminen |
Osaajana kehittyminen |
Työskentely ammattikeittiössä |
Kehittämis- ja tutkimustoiminta |
Opinnäytetyön suunnittelu, AMK |
Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK |
Opinnäytetyön toteutus, AMK |
Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK |
Kypsyysnäyte, AMK |
Harjoittelu |
Suuntaava harjoittelu |
Työelämässä toimiminen
Valmistuva opiskelija omaa monipuoliset työelämävalmiudet ja osaa toimia alansa työyhteisöissä. |
Työelämän viestintä |
Työelämän englanti |
Työelämän ruotsi |
JAMK InnoFlash |
Yrittäjyys |
Future Factory -projekti |
Palveluliiketoiminnan perusteet |
ICT-valmiudet |
Palvelumuotoilu |
Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa |
Ammatillinen kehittyminen |
Osaajana kehittyminen |
Restonomin toimintaympäristö |
Työskentely ammattikeittiössä |
Opinnäytetyön toteutus, AMK |
Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK |
Harjoittelu |
Suuntaava harjoittelu |
Luokittelemattomat |
Restonomin taloushallinto |
Services marketing |
Palvelujen laatu ja asiakastyytyväisyys |
Food Tourism |
Syventävä viinikurssi |
WSET-viinikurssi |
Johtaminen |
Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen |
Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta |
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
MPT2023KS-1002 |
KIELET JA VIESTINTÄ
(Valitaan kaikki) |
11 |
ZZPC0420 | Työelämän viestintä | 3 |
ZZPC0220 | Työelämän englanti | 4 |
ZZPC0320 | Työelämän ruotsi | 4 |
MPT2023KS-1003 |
FUTURE FACTORY
(Valitaan kaikki) |
15 |
ZZPP0740 | JAMK InnoFlash | 2 |
ZZPP0750 | Yrittäjyys | 3 |
ZZPP0920 | Future Factory -projekti | 10 |
MPT2023KS-1004 |
VASTUULLINEN PALVELULIIKETOIMINTAOSAAMINEN
(Valitaan kaikki) |
50 |
HL00BD11 | Talousmatematiikka | 3 |
MMAB0130 | Restonomin taloushallinto | 5 |
MP00BA24 | Palveluliiketoiminnan perusteet | 10 |
ZZPP0420 | ICT-valmiudet | 3 |
HMAB1000 | Services marketing | 5 |
MP00BS38 | Palvelujen laatu ja asiakastyytyväisyys | 4 |
HL00BD54 | Palvelumuotoilu | 5 |
MMZZ2000 | Digitalisaation mahdollisuudet liiketoiminnassa | 5 |
MZMI3000 | Responsible Business Concepts | 10 |
MPT2023KS-1005 |
KESTÄVÄN GASTRONOMIAN OSAAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 43) |
30 - 43 |
MP00BO07 | Johdanto kestävään gastronomiaan | 5 |
MMPG1120 | Food and Environment | 5 |
MM00BY26 | Suomalaisten ravitsemus | 5 |
MMPG1300 | Food and Consumer | 5 |
MMPD3000 | Sustainability in Beverages | 5 |
MMZZ2100 | Ammatillinen kehittyminen | 5 |
MMPG1400 | Food Tourism | 5 |
MMPD3300 | Syventävä viinikurssi | 5 |
MP00BU29 | WSET-viinikurssi | 3 |
MPT2023KS-1006 |
RUOKA- JA RAVINTOLAPALVELUIDEN JOHTAMINEN
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 44) |
39 - 44 |
ZZPP0520 | Osaajana kehittyminen | 5 |
MZMA0112 | Restonomin toimintaympäristö | 5 |
MZMA0113 | Restonomin lakitietous | 5 |
HL00BD06 | Johtaminen | 4 |
MMPG2100 | Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut | 10 |
MZMB0500 | Palveluyrityksen operatiivinen johtaminen | 10 |
MP00BT48 | Työskentely ammattikeittiössä | 5 |
MPT2023KS-1007 |
TUTKIMUKSELLINEN KEHITTÄMISTOIMINTA
(Valitaan kaikki) |
20 |
ZZPP0620 | Kehittämis- ja tutkimustoiminta | 5 |
ZZ00BL91 | Opinnäytetyön suunnittelu, AMK | 3 |
ZZ00BL97 | Opinnäytetyön kirjoittaminen, AMK | 2 |
ZZ00BL92 | Opinnäytetyön toteutus, AMK | 6 |
ZZ00BL93 | Opinnäytetyön raportointi ja arviointi, AMK | 4 |
ZZOA0220 | Kypsyysnäyte, AMK | 0 |
MPT2023KS-1008 |
HARJOITTELU
(Valitaan kaikki) |
30 |
MZMHW100 | Harjoittelu | 15 |
MZMHW200 | Suuntaava harjoittelu | 15 |
MPT2023KS-1009 |
VAPAASTI VALITTAVAT OPINNOT
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 |
MMPR6130 | Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta | 5 |
YHTYRI |
Yhteiset yrittäjyysopinnot (AMK- ja YAMK-opiskelijalle)
|
0 - 23 |
ZZ00BC02 | Ideasta yritykseksi | 5 |
ZZ00BC03 | Yrittäjävalmennus | 8 |
ZYVZ0200 | Unelmat+Inspiraatio! | 3 |
ZZ00CQ16 | Yrittäjyystarinoita | 2 |
ZZ00CQ17 | Valmiina yrittämään | 3 |
ZZ00CQ18 | Vuosi yrittäjänä | 1 - 5 |
ZZ00CQ62 | Yritystoimintaa kehittävät opinnot | 1 - 5 |
ZZHYVIN |
Opiskelija- ja työhyvinvointi (AMK-opiskelijalle)
|
0 - 57 |
SZZZ1910 | Opiskelijan hyvinvointi ja elämäntaidot | 2 |
ZS00CJ12 | Life Balance - Tasapainoa elämään | 5 |
BI00BB51 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelukirjoittaminen | 2 |
BI00BB52 | Sujuvuutta opiskeluun, opiskelutekniikat | 2 |
BI00BB50 | Sujuvuutta opiskeluun, kielenhuollon kertaus | 1 |
ZZ00CM49 | Mentorointi | 3 - 5 |
ZZ00BM06 | Opiskelijatutorointi | 3 - 5 |
ZZ00BM07 | Monimuototutorointi | 3 - 5 |
ZW00BM05 | Degree Student Tutoring | 3 - 5 |
ZW00BM04 | Exchange Student Tutoring | 3 - 5 |
ZZAJ0100 | Opiskelija aktiivina JAMKissa | 5 - 15 |
ZZ00BP80 | Buustia urallesi! Urasuunnittelu- ja työelämävalmiudet | 2 |
MPT2023KS-1010 |
CAMPUSONLINE-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |
MPT2023KS-1011 |
EDUFUTURA-OPINNOT
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 0) |
0 |