Skip to main content

Multiculturality in Tourism and Hospitality (5cr)

Code

General information


Timing
18.05.2020 - 31.07.2020
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
Mode of delivery
Online learning
Unit
School of Business
Teaching languages
Finnish
Teachers
Ani Lietonen
Groups
VAz20K1
5.jakson ja kesän 2020 opinnot
ZJK20KM
Korkeakoulujen välinen yhteistyö, MARATA, Kevät 2020
ZJA20KM
Avoin amk, MARATA
Course
MP00BC05

Unfortunately, no reservations were found for the realization Multiculturality in Tourism and Hospitality MP00BC05-0K0Z1. It's possible that the reservations have not yet been published or that the realization is intended to be completed independently.

Evaluation scale

Pass/Fail

Objective

Opintojakso antaa sinulle valmiuksia toimia monikulttuurisissa ympäristöissä luonteeltaan kansainvälisellä alalla matkailu- ja ravitsemisalan työtehtävissä. Käsiteltävän teorian ja sen soveltamisen avulla saat eväitä kulttuurisen monimuotoisuuden tunnistamiseen ja ymmärtämiseen sekä työelämän tilanteiden ratkaisuun. Opintojakson päätyttyä osaat paremmin viestiä ja toimia monikulttuurisessa työyhteisössä niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Content

Opintojakson sisältää: oma kulttuuritausta ja sen vaikutus monikulttuurisiin tilanteisiin, kulttuurinen käyttäytyminen ja toimintatavat, kulttuurin eri ulottuvuudet (esim. arvot, etiikka, aikakäsitys, viestintä, organisoituminen ja ryhmätyöskentely), monikulttuurisuuden hahmottaminen matkailu ja ravitsemis -toimialalla, työelämän keskeisten tilanteiden analysointi teoriaan pohjaten.

Materials

Hofstede, G. H., Hofstede G. J., Minkov M. 2010. Cultures and organizations: software of the mind: intercultural cooperation and its importance for survival. New York: McGraw Hill cop.

Teaching methods

Webinaarit (3)
Luentotallenteet
Ryhmätyö
Itsenäinen opiskelu

Student workload

Webinarit 5h
Ryhmätyöt 10h
Opiskelumateriaaliin tutustuminen 50h
Oppimistehtävät/itsenäinen työskentely 70h

Assessment criteria, satisfactory (1)

Opiskelija hahmottaa, mitä monikulttuurisuus matkailu- ja ravisemis -toimialalla tarkoittaa. Hän ymmärtää kulttuuritaustan merkityksen monikulttuuristen työelämätilanteiden arvioimisessa. Opiskelija osoittaa teoriatietoon tukeutuvan case studyn analysoinnin kautta monikulttuurisuusosaamisensa ja käytännön ratkaisumallien hallinnan.

Qualifications

Opintojakso on suunnattu ennen syksyä 2019 opintonsa
aloittaneille matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-opiskelijoille.

Go back to top of page