Multiculturality in Tourism and Hospitality (5cr)
Code
General information
- Timing
- 18.05.2020 - 31.07.2020
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Online learning
- Unit
- School of Business
- Teaching languages
- Finnish
- Teachers
- Ani Lietonen
- Groups
-
VAz20K15.jakson ja kesän 2020 opinnot
-
ZJK20KMKorkeakoulujen välinen yhteistyö, MARATA, Kevät 2020
-
ZJA20KMAvoin amk, MARATA
- Course
- MP00BC05
Unfortunately, no reservations were found for the realization Multiculturality in Tourism and Hospitality MP00BC05-0K0Z1. It's possible that the reservations have not yet been published or that the realization is intended to be completed independently.
Evaluation scale
Pass/Fail
Objective
Opintojakso antaa sinulle valmiuksia toimia monikulttuurisissa ympäristöissä luonteeltaan kansainvälisellä alalla matkailu- ja ravitsemisalan työtehtävissä. Käsiteltävän teorian ja sen soveltamisen avulla saat eväitä kulttuurisen monimuotoisuuden tunnistamiseen ja ymmärtämiseen sekä työelämän tilanteiden ratkaisuun. Opintojakson päätyttyä osaat paremmin viestiä ja toimia monikulttuurisessa työyhteisössä niin kotimaassa kuin ulkomailla.
Content
Opintojakson sisältää: oma kulttuuritausta ja sen vaikutus monikulttuurisiin tilanteisiin, kulttuurinen käyttäytyminen ja toimintatavat, kulttuurin eri ulottuvuudet (esim. arvot, etiikka, aikakäsitys, viestintä, organisoituminen ja ryhmätyöskentely), monikulttuurisuuden hahmottaminen matkailu ja ravitsemis -toimialalla, työelämän keskeisten tilanteiden analysointi teoriaan pohjaten.
Materials
Hofstede, G. H., Hofstede G. J., Minkov M. 2010. Cultures and organizations: software of the mind: intercultural cooperation and its importance for survival. New York: McGraw Hill cop.
Teaching methods
Webinaarit (3)
Luentotallenteet
Ryhmätyö
Itsenäinen opiskelu
Student workload
Webinarit 5h
Ryhmätyöt 10h
Opiskelumateriaaliin tutustuminen 50h
Oppimistehtävät/itsenäinen työskentely 70h
Assessment criteria, satisfactory (1)
Opiskelija hahmottaa, mitä monikulttuurisuus matkailu- ja ravisemis -toimialalla tarkoittaa. Hän ymmärtää kulttuuritaustan merkityksen monikulttuuristen työelämätilanteiden arvioimisessa. Opiskelija osoittaa teoriatietoon tukeutuvan case studyn analysoinnin kautta monikulttuurisuusosaamisensa ja käytännön ratkaisumallien hallinnan.
Qualifications
Opintojakso on suunnattu ennen syksyä 2019 opintonsa
aloittaneille matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-opiskelijoille.