Restonomin toimintaympäristö (5 op)
Toteutuksen tunnus: MZMA0112-3006
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.08.2022 - 25.08.2022
Ajoitus
29.08.2022 - 30.10.2022
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Verkko-opetus
Yksikkö
Liiketoimintayksikkö
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 45
Koulutus
- Palveluliiketoiminta (AMK)
Opettaja
- Tomi Hiltunen
- Elisa Närhi
Ryhmät
-
ZJAMPT22SMAvoin AMK, marata, AMK-polut, palveluliiketoiminta, monimuotototeutus
-
MPT22SMPalveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
Tavoitteet
Sinä tunnistat matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristön ja sen osa-alueet. Osaat toimia monikulttuurisissa työympäristöissä ja tunnistat moninaisuuden osana palveluliiketoiminnan toimintaympäristöä.
Opintojakson osaamiset
Eettinen osaaminen
Kansainvälisyys- ja viestintäosaaminen
Oppimisen ja tiedonhallinnan osaaminen
Yrittäjyys-, Innovaatio- ja työyhteisöosaaminen
Sisältö
Marata-ala Suomessa ja kansainvälisesti
Monikulttuurisuusosaaminen, monikulttuurisessa tiimissä toimiminen
Aika ja paikka
29.8.-30.10.2022
Zoom -webinaarit klo 17-18.30 erillisen aikataulun mukaisesti.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Mara-alan tilastot, toimialaraportit ja tutkimukset sekä restonomin osaamisvaatimukset ja työllistyminen
Kurssilla osoitetut oppimateriaalit ja artikkelit monikulttuurisuudesta sekä kestävästä kehityksestä
Opetusmenetelmät
Webinaarit
Ryhmätyöskentely
Webinaarivierailijat
Yksilötyöskentely
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojaksolla ei ole tenttiä
Vaihtoehtoiset suoritustavat
Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen:
Hyväksilukeminen (korvaaminen ja sisällyttäminen)
Muulla tavoin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen
Opinnollistaminen
Tarkemmat ohjeet löytyvät tutkintosäännöstä ja opinto-oppaasta.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
5 op vastaa 135 tuntia opiskelijan työtä.
Sisällön jaksotus
Opintojakso jakautuu kolmeen (3) keskeiseen teemaan:
Marata-ala Suomessa ja kansainvälisesti
Monikulttuurisuusosaaminen, monikulttuurisessa tiimissä toimiminen
Kestävän kehityksen elementit toimialalla kilpailukykyä vahvistavana tekijänä
Lisätietoja opiskelijoille
Avoin amk 10 (sisältyy max-paikkoihin)
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Hyväksytty (S):
Opiskelija tunnistaa marata-alan toimintakentän ja siinä vaikuttavat toimijat. Hän ymmärtää kulttuurisen monimuotoisuuden vaikutukset työympäristöissä. Opiskelija osaa kerätä ja valita tietoa erilaisista tietovarannoista.
Hylätty (0): Opintojakso on hylätty, mikäli opiskelija ei saavuta opintojakson läpäisylle asetettuja minimitavoitteita.
Esitietovaatimukset
-.
Lisätiedot
Korkeakoulupolkuopinnot Gradian opiskelijoille.