Restonomin toimintaympäristö (5 op)
Toteutuksen tunnus: MZMA0112-3006
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.08.2022 - 25.08.2022
Ajoitus
29.08.2022 - 30.10.2022
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Verkko-opetus
Yksikkö
Liiketoimintayksikkö
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 45
Koulutus
- Palveluliiketoiminta (AMK)
Opettaja
- Tomi Hiltunen
- Elisa Närhi
Ryhmät
-
ZJAMPT22SMAvoin AMK, marata, AMK-polut, palveluliiketoiminta, monimuotototeutus
-
MPT22SMPalveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)
Objectives
Sinä tunnistat matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristön ja sen osa-alueet. Osaat toimia monikulttuurisissa työympäristöissä ja tunnistat moninaisuuden osana palveluliiketoiminnan toimintaympäristöä.
Opintojakson osaamiset
Eettinen osaaminen
Kansainvälisyys- ja viestintäosaaminen
Oppimisen ja tiedonhallinnan osaaminen
Yrittäjyys-, Innovaatio- ja työyhteisöosaaminen
Content
Marata-ala Suomessa ja kansainvälisesti
Monikulttuurisuusosaaminen, monikulttuurisessa tiimissä toimiminen
Time and location
29.8.-30.10.2022
Zoom -webinaarit klo 17-18.30 erillisen aikataulun mukaisesti.
Learning materials and recommended literature
Mara-alan tilastot, toimialaraportit ja tutkimukset sekä restonomin osaamisvaatimukset ja työllistyminen
Kurssilla osoitetut oppimateriaalit ja artikkelit monikulttuurisuudesta sekä kestävästä kehityksestä
Teaching methods
Webinaarit
Ryhmätyöskentely
Webinaarivierailijat
Yksilötyöskentely
Exam dates and retake possibilities
Opintojaksolla ei ole tenttiä
Alternative completion methods
Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen:
Hyväksilukeminen (korvaaminen ja sisällyttäminen)
Muulla tavoin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen
Opinnollistaminen
Tarkemmat ohjeet löytyvät tutkintosäännöstä ja opinto-oppaasta.
Student workload
5 op vastaa 135 tuntia opiskelijan työtä.
Content scheduling
Opintojakso jakautuu kolmeen (3) keskeiseen teemaan:
Marata-ala Suomessa ja kansainvälisesti
Monikulttuurisuusosaaminen, monikulttuurisessa tiimissä toimiminen
Kestävän kehityksen elementit toimialalla kilpailukykyä vahvistavana tekijänä
Further information for students
Avoin amk 10 (sisältyy max-paikkoihin)
Evaluation scale
Hyväksytty/Hylätty
Evaluation criteria, pass/failed
Hyväksytty (S):
Opiskelija tunnistaa marata-alan toimintakentän ja siinä vaikuttavat toimijat. Hän ymmärtää kulttuurisen monimuotoisuuden vaikutukset työympäristöissä. Opiskelija osaa kerätä ja valita tietoa erilaisista tietovarannoista.
Hylätty (0): Opintojakso on hylätty, mikäli opiskelija ei saavuta opintojakson läpäisylle asetettuja minimitavoitteita.
Prerequisites
-.
Lisätiedot
Korkeakoulupolkuopinnot Gradian opiskelijoille.