Siirry suoraan sisältöön

Restonomin toimintaympäristö (5 op)

Toteutuksen tunnus: MZMA0112-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.08.2022 - 25.08.2022

Ajoitus

29.08.2022 - 30.10.2022

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Verkko-opetus

Yksikkö

Liiketoimintayksikkö

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 45

Koulutus

  • Palveluliiketoiminta (AMK)

Opettaja

  • Tomi Hiltunen
  • Elisa Närhi

Ryhmät

  • ZJAMPT22SM
    Avoin AMK, marata, AMK-polut, palveluliiketoiminta, monimuotototeutus
  • MPT22SM
    Palveluliiketoiminnan tutkinto-ohjelma (AMK)

Tavoitteet

Sinä tunnistat matkailu- ja ravitsemisalan toimintaympäristön ja sen osa-alueet. Osaat toimia monikulttuurisissa työympäristöissä ja tunnistat moninaisuuden osana palveluliiketoiminnan toimintaympäristöä.

Opintojakson osaamiset
Eettinen osaaminen
Kansainvälisyys- ja viestintäosaaminen
Oppimisen ja tiedonhallinnan osaaminen
Yrittäjyys-, Innovaatio- ja työyhteisöosaaminen

Sisältö

Marata-ala Suomessa ja kansainvälisesti
Monikulttuurisuusosaaminen, monikulttuurisessa tiimissä toimiminen

Aika ja paikka

29.8.-30.10.2022
Zoom -webinaarit klo 17-18.30 erillisen aikataulun mukaisesti.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Mara-alan tilastot, toimialaraportit ja tutkimukset sekä restonomin osaamisvaatimukset ja työllistyminen
Kurssilla osoitetut oppimateriaalit ja artikkelit monikulttuurisuudesta sekä kestävästä kehityksestä

Opetusmenetelmät

Webinaarit
Ryhmätyöskentely
Webinaarivierailijat
Yksilötyöskentely

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksolla ei ole tenttiä

Vaihtoehtoiset suoritustavat

Osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen:
Hyväksilukeminen (korvaaminen ja sisällyttäminen)
Muulla tavoin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen
Opinnollistaminen
Tarkemmat ohjeet löytyvät tutkintosäännöstä ja opinto-oppaasta.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

5 op vastaa 135 tuntia opiskelijan työtä.

Sisällön jaksotus

Opintojakso jakautuu kolmeen (3) keskeiseen teemaan:
Marata-ala Suomessa ja kansainvälisesti
Monikulttuurisuusosaaminen, monikulttuurisessa tiimissä toimiminen
Kestävän kehityksen elementit toimialalla kilpailukykyä vahvistavana tekijänä

Lisätietoja opiskelijoille

Avoin amk 10 (sisältyy max-paikkoihin)

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty (S):
Opiskelija tunnistaa marata-alan toimintakentän ja siinä vaikuttavat toimijat. Hän ymmärtää kulttuurisen monimuotoisuuden vaikutukset työympäristöissä. Opiskelija osaa kerätä ja valita tietoa erilaisista tietovarannoista.


Hylätty (0): Opintojakso on hylätty, mikäli opiskelija ei saavuta opintojakson läpäisylle asetettuja minimitavoitteita.

Esitietovaatimukset

-.

Lisätiedot

Korkeakoulupolkuopinnot Gradian opiskelijoille.